Esenyurtlunun Tercihi Başkan Bozkurt Oldu

Esenyurtlunun Tercihi Başkan Bozkurt Oldu

Yüzde48’in Tercihi Başkan Bozkurt Oldu

MAK Danışmanlık Şirketi’nin 2024 yerel seçimleriyle ilgili yaptığıseçim anketi sonuçlarına göre Esenyurt seçmeninin yüzde 48’i Kemal DenizBozkurt’u tercih etti.

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, katıldığıcanlı yayında Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un son seçimanketinin sonuçlarını açıkladı. Seçmene yöneltilen "Bu pazar Esenyurt’ta yerelseçim olsa Sayın Kemal Deniz Bozkurt’a oy verir misiniz?" sorusuna yüzde48 oy veririm yanıtı verildi. Ankete katılan seçmenin tercihi; yüzde 48 oy veririm,yüzde 36 oy vermem, yüzde 16 kararsız olarak şekillendi. Anket sonuçlarınıdeğerlendiren Kulat, “Sayın Kemal Deniz Bozkurt’un özelliği şu; Esenyurt’ta Kars,Ardahan, Van yani Doğu Anadolu ağırlıklı bir seçmen kitlesi var. Son zamanlardaçok fazla derecede dışardan göç alan bir ilçe aynı zamanda. Sayın Kemal DenizBozkurt’ta oradaki HDP seçmeninin yüzde 17’lik oyunu alabilmiştir. Yüzde 17’likoy oranı İstanbul’daki en yüksek oy oranı olan yerlerden birisi. Burada adayolacak kişinin, HDP’nin oylarını blok alması çok çok önemli. Geçmiş dönemdebüyükşehirle Esenyurt hep paralellik oluşturmuş. Yani Esenyurt AK Partiyegeçtiğinde büyükşehir de AK Partiye geçmiş. Esenyurt’a koyacağınız kişi, yüzde 17’ninüstünde olan HDP’nin oyunu alacak, aynı anda İYİ Partililerin, aynı anda MHP’ninoyunu alacak kişi olmalı” dedi.

“Esenyurt'umaHizmet Etmeye Tekrar Adayım”

Anket sonucuyla ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yapanBaşkan Bozkurt, “Dün, İstanbul ilçe belediyeleriyle ilgili yapılan anketsonuçlarını izlediğimde çok duygulandım. En çok oyu alanlar arasında olmakgurur vericiydi. Esenyurtlu hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Belirtmekisterim ki Esenyurt'uma hizmet etmeye tekrar adayım. Bu 5 sene içindebütçelerimize onay verilmese de iftiralara maruz kalsak da hizmet etmemizeengel olmak adına şahsıma 50, belediyeye 140 soruşturma açılsa da pes etmedim,etmeyeceğim de! Hepinizi çok seviyorum, beni kucakladığınız için desteğiniziesirgemediğiniz için başkanınıza sahip çıktığınız için Esenyurtluhemşehrilerime minnettarım. Bu yol arkadaşınız, sizler layık gördükçe hizmetetmeye devam edecektir” diye konuştu.

52xpsfn1jarag4eqdxe9w836.jpg

qxdbetjpqaunf3uismpgwbj7.jpg

rmo70ozpmcctnv5z8exs96ek.jpg

bvbtpjplvo5r7qsmxcfekmjz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.