Esenyurt’ta Refüj Ve Kavşaklar Yenileniyor

Esenyurt’ta Refüj Ve Kavşaklar Yenileniyor

Esenyurt Belediyesi, ilçede tahribata uğramış refüj ve kavşaklarınboyamasını ve onarımını yaparak sokakları estetik bir görünüme kavuşturuyor…

İlçe genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devameden Esenyurt Belediyesi, rotasını Yeşilkent Mahallesi, Ahmet Arif Caddesi’neçevirdi. Belirlenen noktalarda çalışmalarını sürdüren belediye, yol bordürü uygulamasıyapmanın yanı sıra refüjlere de boyama işlemi gerçekleştirdi. Esenyurt halkınınrahat ve güvenilir bir şekilde seyahat etmesi ve sokakları estetik açıdan güzelbir görünüme kavuşturmak için çalışmaları ilçe geneline yaydıklarını ifade edenbelediye yetkilileri, bu ve benzer çalışmaların hız kesmeden devam edeceğinibelirtti.

“SürücülerinKavşakları Fark Etme Durumu Artıyor”

Belediye bünyesinde yol planlama ve trafik şefi olarak görev yapanYakup Mehmetçik, çalışmaları ilçe geneline yayacaklarını ifade ederek şunlarısöyledi: “Şu an devlet hastanesi kavşağında, yeni adıyla Yaşar Kemal Meydanı’ndakibüyük kavşakta bordür boyama çalışması yapıyoruz. Aynı zamanda sürücülerinsağlıklı ilerleyebilmesi için refüj boyamalarını da yeniliyoruz. Bu çalışmaylabordürler, refüjler ve kavşaklar hem estetik açıdan daha güzel bir görünümekavuşuyor hem de trafikteki sürücülerin kavşakları fark etme durumu artıyor. Buçalışmalarımızı Esenyurt geneline yayarak hızlı bir şekilde yollarıyenileyeceğiz.” 

oqu1l2jloc34ebdv5f0wvnah.jpg

i8zw6h4kdpqzcshxIkwbuglt.jpg

dyhswagralmuqxwnI1znv9p5.jpg

t4hawd59epq60n3lkwyufjln.jpg

wf5umsivbscprognaw3zldum.jpg

o1epg4dybqx8utw5Izyarlam.jpg

phbr0s1o4hnluvumdocq2ewj.jpg

q97vt415jpre3mqh6dbnswbz.jpg

grqjy5a90lbiexrpju41zsdn.jpg

urmhshal5v7n38tjwqdfdvqy.jpg

jqljpvk0zyaf7htovw4zg5me.jpg

pqbhhlyy2ts6mvfwfr0lw13s.jpg

zjspncq8qt7vs1lr9yfwdIfa.jpg

kfcgkdt43x0lwipn918ayeqg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.