Çankayalı Çocuklar Dans Ederek Gelişiyor

Çankayalı Çocuklar Dans Ederek Gelişiyor

Çankaya Belediyesinin her yaştan vatandaşa hobi, kişisel gelişim ve meslek edinme kursları düzenlediği Çankaya Evleri, temmuzun ilk haftasından bu yana çocuklara yaz kursları ile verimli bir tatil imkanı sunuyor.

Çankaya Evleri Yaz Çocuk Kursları, öğrenci dostu projelerle 7-13 yaş arası çocukların yaz tatillerinde eğlenerek öğrenmelerini sağlıyor. Kontenjanla sınırlı olan atölyeler yaz sonuna kadar öğrencilere ücretsiz eğitim vermeyi sürdürecek.

ÇOCUKLAR TATİLİN TADINI DANS EDEREK ÇIKARIYOR

Çankaya Evleri Yaz Çocuk Kursları noktalarından biri olan Yıldız Çankaya Evi’nde öğrenciler, dans ederek hem fiziksel aktivitelerde bulunuyor hem de eğlenerek kaliteli zaman geçiriyor. Çocukların takım olma, sosyalleşme, kişisel gelişim fırsatı bulduğu yaz atölyeleri sanat ve sporla iç içe oluyor.   

6 AYRI NOKTADA 5 AYRI YAZ KURSU

Çankaya Evleri Yaz Çocuk Kursları resim, dans, drama, seramik ve yoga branşlarında Bayraktar Çankaya Evi, Esat Çankaya Evi, Mürsel Uluç Çankaya Evi, Nazım Hikmet Çankaya Evi, Yıldız Çankaya Evi ve Yüzüncüyıl Çankaya Evi’nde öğrencilere ücretsiz hizmet veriyor.

 

6I1suzuvccbpktsymfmoefe0.jpg

stpu6stoqIr1hyjjlzdg2uiv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.