Caddeler Geceleri Işıl Işıl

Caddeler Geceleri Işıl Işıl

Pendik Belediyesi ilçedeki caddeleri yenileyerek kente değer katmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Esenyalı Necmettin Erbakan ve 19 Mayıs Caddesi’nin trafiğe kapalı bölümünü “prestij cadde” haline getiren Pendik Belediyesi Fevzi Çakmak, Kaynarca Deniz, Esenler Rıfat Ilgaz ve Kavakpınar Abdi İpekçiCaddelerine dekoratif aydınlatma sistemi kurdu. Yeni aydınlatmalarla caddeler çok daha estetik bir görünüme kavuşurken özellikle geceleri ışıl ışıl görüntüsüyle bölge sakinleri tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Ekipler dört farklı caddede çalışıyor

Belediye ekipleri dört yeni cadde de daha çalışmaya başladı. Sapanbağları Yeni Mithatpaşa, Sülüntepe Mevlana, Fevzi Çakmak Marmara ve Çamçeşme Kemalpaşa Caddelerinde çalışan ekipler caddelerin tamamına dekoratif aydınlatma sistemi kuruyor. Yıl sonuna doğru tamamlanması planlanan çalışmayla birlikte bu caddeler de geceleri ışıl ışıl olacak.

Sırada yeni caddeler var

Öte yandan Pendik Belediyesi ekipleri uygun görülen caddelere dekoratif aydınlatma sistemi kurmayı sürdürecek. Şu anda planlanan iki yeni cadde daha var. Bu caddeler Orhangazi Mahallesi Vatan Caddesi ve Güzelyalı Yavuz Selim Caddesi. Ekipler önümüzdeki günlerde bu caddelerde çalışmaya başlayacak.

0qckgzywuo6nfvbpwabg72lx.jpg

2g1kesmI798lsrdhkbtdeztr.jpg

gnouhvv7kciabp4tlk581bgf.jpg

j3lgui84vycmfnn1vpuhghfw.jpg

aqkbrmsmeIefflpxjbly65zs.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.