AŞI KARŞITLARINA ERBAKAN ÖRNEĞİ VERDİ: "HOCA 15 YIL ÖNCE İNSANLARIN KISIRLAŞTIRILMAK İSTENDİĞİ KONUSUNDA BİZİ UYARMIŞTI"

AŞI KARŞITLARINA ERBAKAN ÖRNEĞİ VERDİ: "HOCA 15 YIL ÖNCE İNSANLARIN KISIRLAŞTIRILMAK İSTENDİĞİ KONUSUNDA BİZİ UYARMIŞTI"

Yeniden Refah Partisi İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan, merhum Necmettin Erbakan'ın kendilerini 15 yıl önce aşı konusunda uyardığını iddia etti. Arıkan, "Erbakan...

Haber: ABDULLAH ÇELEBİ - Kamera: KERİM UĞUR

Yeniden Refah Partisi İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan, merhum Necmettin Erbakan'ın kendilerini 15 yıl önce aşı konusunda uyardığını iddia etti. Arıkan, "Erbakan hocanın 30 küsur yıl boyunca siyonizmin ne olduğunu ve dünyadaki oyunları anlattığı sohbetlerine katıldık. 15 yıl önce aşıyla alakalı, insanların kısırlaştırılmak istendiğini ve geleceğin savaşlarının ilaç sektöründen olacağını anlatmıştı" dedi.

Aşı karşıtlarının oluşturduğu Büyük Uyanış Hareketi'nin, İstanbul ve Ankara'nın ardından 17 Ekim Pazar günü İzmir'de yapacağını duyurduğu miting, kentte gerilim yarattı. İzmir Tabip Odası ve sağlık sendikalarının tepki gösterdiği mitinge Yeniden Refah Partisi'nden destek geldi. Yeniden Refah Partisi İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan, aşı konusundaki dayatmalara karşı olduklarını söyleyerek, merhum Necmettin Erbakan'ın aşı konusunda kendilerini 15 yıl önce uyardığını iddia etti.

"ANA ALANLARI ELE GEÇİRMİŞLER"

ANKA Haber Ajansı'na konuşan Arıkan, geçmişte Milli Gençlik Vakfı'nda 30 küsur yıl boyunca Necmettin Erbakan'ın sohbetlerine katıldığını belirterek şöyle konuştu:

"Erbakan hocamızdan siyonizmin ne olduğunu ve dünyada yapılan oyunları dinledik. Bunları dinledikten sonra saf olamıyoruz. Her yerde Erbakan hocanın konuşmaları var. Erbakan hoca, "Kendini Yahudi diye tanıtan bu siyonistler bütün dünyadaki ilçelere kaymakam yapılmak isteseler nüfusları yetmiyor’ derdi. Bunun için ana alanları ele geçirmişler. Hollywood dediğimiz eğlence sektörü ve şimdi internet de buna dahil oldu. Bakın en büyük sosyal medya kurumlarının sahiplerine hepsi aynı insanlar. Maalesef tıp da aynışekilde. Büyük ilaç ve gıda firmaları hepsi belli bir inanç gurubuna sahip insanlar. Erbakan hocanın kerameti burada ortaya çıkıyor. Araba devrildikten sonra herkes "Viraja keşke yavaş girseydi" yorumunu yapar. Mesele o viraja girmeden uyarmak. Hoca bizi çok önceden uyardı zaten. Kürt, Irak ve Suriye meselelerinde de uyardı. Geleceğin savaşlarının ilaç sektöründen olacağını işte bu aşıyla insanların kısırlaştırılmak istendiğini anlattı."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.