ABB JANDARMA, PMYO VE ASEM SINAVLARI İÇİN ÜCRETSİZ KURS DESTEĞİNE BAŞLIYOR

ABB JANDARMA, PMYO VE ASEM SINAVLARI İÇİN ÜCRETSİZ KURS DESTEĞİNE BAŞLIYOR

Kurslardan yararlanmak isteyenler 22 Ağustos 2022 tarihinden itibarenhttps://parkurkursu.ankara.bel.tr/ internet adresi üzerinden başvuru yapılabilecek.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliğini önceleyen projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi daha önce başlattığı ve yoğun ilgi gören Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM), Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) ve Bekçilik sınavlarına hazırlık parkur kurslarından sonra bu kez de Jandarma, Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) ve Astsubay Eğitim Merkezi (ASEM) alanlarında da hazırlık parkur kursuları vermeye başlıyor.

KURSLAR 5 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığının ortak yürüttüğü ücretsiz sınav hazırlık kurslarına22 Ağustos 2022tarihinden itibarenhttps://parkurkursu.ankara.bel.tr/internet adresinde yer alan formu doldurarak başvuru yapılabilecek.

Bu yıl üçüncü kez verilecek ücretsiz hazırlık kursları;5 Eylül 2022tarihinde Atatürk Kapalı Spor Salonu ile Sincan Aile Yaşam Merkezi’nde başlayacak.

YFtrCAnozNmhf7861q3cHeRk..jpeg

iFoZTKyqAzWbgxSUtIe6v8GO..jpeg

B7RCD5N1UFTVWOosIZfGSnLA..jpeg

iUqg34ARm6klcPzBJVaWepvH..jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.