Zeydan Karalar; “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun.”

Zeydan Karalar; “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun.”

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyleyaptığı açıklamada, emekçilerin mutsuz olduğu bir ülkede; kalkınmanın, refahınve sürdürülebilir bilimsel üretimin mümkün olmayacağını söyledi.

 

“Emek en yücedeğerdir” diyen Başkan Zeydan Karalar, emekçilerin alın terinin karşılığınıaldığı, demokrasi içinde hak arama mücadelesi verebildiği bir Türkiye içinçalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

 

Başkan ZeydanKaralar sözlerini şöyle devam etti: “Emekçilerin, işçilerin hak arayışı 1 MayısEmek ve Dayanışma Günü, İşçi ve Emekçi Bayramı ile gündemde kalıyor. Dünyadainsan emeğinin sömürülmeye başlanması ile çalışanların hak arama ihtiyacı daortaya çıkmıştır.

1 Mayıs aynızamanda barış, güvenli bir gelecek ve demokrasi için de mücadele günüdür. TürkiyeCumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaşmuasır medeniyetler seviyesi hedefine ulaşılmasının önemli araçlarından biride, çalışanların, işçilerin, emekçilerin aileleriyle birlikte refah içindeyaşamalarına olanak tanıyacak koşulların oluşturulmasıdır. Ülkemizde ücretleçalışan insanlarımızın hayatlarını idame ettirebilmeleri açısından çok zorgünler yaşanıyor. Kötü günleri aşmak ve her şeyin güzel olacağı geleceğeuzanmak için bu yoldaki dayanışmamızı artırmalı, hedefe ulaşmak için birlikteçaba göstermeye devam etmeliyiz. Emekçilerin, çalışanların demokratik teamüllerçerçevesinde hak arama mücadelesini verebilmesi de çalışma barışınınsağlanabilmesi için son derece önemlidir. Adana Büyükşehir Belediyesi’nde mesaiarkadaşlarımızın emeğiyle yaptığımız işler ve ortaya koyduğumuz kararlılıkla,hemşehrilerimizin mutluluğu ve Adana’mızın daha yaşanabilir bir şehir halinegelmesi yolunda yoğun çalışıyoruz.”

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.