Kampüs Lise Projesi Yükseliyor

Kampüs Lise Projesi Yükseliyor

Başkan Özer, Geçmiş Dönemden Yarım KalanProjeleri Tamamlıyor!

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, geçmiş dönemdenyarım kalan projeleri hızla tamamlıyor. Esenyurtlu gençlerin daha niteliklieğitim alabilmesi ve ilçede derslik başına düşen öğrenci sayısının azaltılması amacıylahayata geçirilen Kampüs Lise projesi yükseliyor.

Esenyurt Belediyesi’nin yapımına başladığı Kampüs Lise projesinde çalışmalarhız kesmeden devam ediyor. Beş lisenin bir arada bulunduğu projede, yurtbinası, kapalı spor salonu ve fen lisesinin çalışmalarının yüzde 50’sitamamlandı. Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’in talimatlarıyla yapımınadevam edilen Kampüs Lise içerisinde, 1 Anadolu lisesi, 1 fen lisesi, 1 imamhatip lisesi, 1 meslek lisesi ve 1 spor lisesini bulunuyor. İlçede gençlerin dahanitelikli eğitim almasının sağlanacağı proje, kısa sürede tamamlanaraköğrencilerin hizmetine açılacak.

3 Bin 600Genç Burada Eğitim Alacak

Beş farklı branştaki liseyi aynı kampüste buluşturacak olan proje bittiğinde,okul konusunda büyük yetersizlikler yaşayan Esenyurt’un eğitim sorunununçözümüne önemli katkı sağlayacak. Proje içerisinde 5 lisenin yanı sıra sporalanları, amfi, 26 atölye, sosyal tesis alanları, kütüphane, konferans salonu,104 yataklı yurt binası, 824 kişilik yemekhane ve otopark bulunuyor. 1 milyar52 milyon TL gibi dev bir bütçenin ayrıldığı proje tamamlandığında 3 bin 600genç burada eğitim alacak.

kj0o7bwxusht6dcgydevj25r.jpg

8ecdxls5yuphaovbvb20zj7s.jpg

tcbnsphx1v5ra3exjqd9ws6k.jpg

4uf8h9fksewwrevdcp75ojlu.jpg

smfgylzrpuwmbhx6nyzsIwgj.jpg

dyxtj5av3qu0xbbqzwhjlslp.jpg

al8biaoo1rjtgyhqlsmg6pvu.jpg

7erhfm8lnqvsubzdw2yxnwIj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.