BAŞKAN MUSTAFA OKTAY AKSU İLK SÖZÜNÜ TUTTU: KALDIRIM VE SOKAKLAR YENİLENİYOR

BAŞKAN MUSTAFA OKTAY AKSU İLK SÖZÜNÜ TUTTU: KALDIRIM VE SOKAKLAR YENİLENİYOR

Sarıyerli komşularına seçim zamanında, “Göreve gelir gelmez kaldırım ve sokaklarımızın tamamını yenileyeceğiz” sözü veren Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, ilk sözünü gerçekleştiriyor. Başkan Aksu’nun talimatıyla belediyenin fen işleri ekipleri ilçenin birçok noktasında kaldırım ve tretuvar çalışmalarına başladı. Çalışmaları gören vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirdi

31 Mart yerel seçimleri çalışmaları sırasında Sarıyerli komşularından en çok kaldırım ve sokakların yenilenmesi talebi alan Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, “Göreve başlar başlamaz ilk işim Fen İşleri Müdürlüğümüze gerekli talimatları verip, kaldırım ve sokaklarımızı yenilemek olacak” demişti. Göreve geldikten sonra ilk olarak kaldırım ve sokakların yenilenmesi ile ilgili talimatı Fen İşleri Müdürlüğü’ne veren Başkan Aksu, Sarıyerli komşularına verdiği sözünü tuttu. Fen İşleri, ilçenin birçok noktasında kaldırım ve tretuvar çalışması yapıyor.

“İHTİYAÇ DUYULAN TÜM NOKTALARDA YENİLEMELER YAPILACAK”

Yaya güvenliğinin ve şehir estetiğinin öncelik tutulduğu kaldırım ve sokak yenilenmesi Sarıyer’in dört bir yanında başladı.  Başkan Aksu’nun talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışmalar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.   Halkın yaşam kalitesini yükseltme hedefiyle yola çıkan Sarıyer Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalarda kaldırım, tretuvar, duvar çalışmaları ile Sarıyer’i erişebilir ve güvenli bir konuma getiriyor. Sarıyer Belediyesi’ne bağlı 3 ayrı şantiyede görevli ekipler, ilçe genelinde ana cadde ve sokaklarda bulunan kaldırımların bakımını ve düzenlemesini gerçekleştiriyor. Ekipler, kaldırımlardaki ihtiyaç duyulan noktalarda yeni kaldırım ve tretuvar çalışması yapıyor, çatlakları onarıyor, yüzey düzeltmeleri yapıyor.

SARIYER SAKİNİ SAFİNAZ CEM; SARIYER BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yaşlı ve engelli vatandaşların konforunun da göz önünde bulundurulduğu çalışmalardan yararlanan Safinaz Cem, “Yaklaşık 3 yıl önce bir kaza geçirdim. Şu an sadece walker sayesinde yürüyebiliyorum. Merdivenlerden çıkmakta çok zorlanıyordum. Sarıyer Belediyesi’nden merdivenlerin yenilenmesi için talepte bulundum. Talebimin bu kadar hızlı bir şekilde sonuca ulaşacağını düşünmüyordum. Arkadaşlar özellikle yürütecimin ayaklarına uygun olarak basamakların yüksekliğini ayarladılar. Sarıyer Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

hcrdw87sjk1gracn4ll5geyv.jpg

20cjlmzvgn6okphbpnvy3sfq.jpg

w1lmy9jyjid5qxmczalteh2n.jpg

lig51quctdap8ebxecrjoss4.jpg

30kaoreI5isgs9xyce7o8ayt.jpg

rvmsl4ax5nhezfmwxhfwbIoy.jpg

k6usyp0qdnm25rjgavIh4pkz.jpg

wuy7sh8ksdrmoqdpk5bgjafe.jpg

lume09gqnrxxwkzzauyomkf5.jpg

mzplyqbd30ufk6y4hs9qtvea.jpg

ypqqml52urglxvp7nek8xszj.jpg

rrykkz4mf0tbxehx9oswpcoh.jpg

ydgqjoobxmb1rzulasy05n6w.jpg

oewjmp27hl0vkbcIxetgbqsq.jpg

z62gkjv5qlcltprcnbhkevws.jpg

pmg3p5gkjtkx4n1addbfeyrq.jpg

vvgrntiaxd0j6wxoghk1smjz.jpg

gkq4Isycnpjfxcd3zxsatlmm.jpg

3I9dtmqkjunzvjgxxgcoql26.jpg

rrcIe97tpevqyod0kvnx1glk.jpg

op7kwna8umgjneedzgxqqIt3.jpg

myrqvrstlsgfzjpuynifg48b.jpg

h5ycmqxo2i79rvpkknIzslzl.jpg

5drhftvmafogxhzsqpsbmixy.jpg

qhpewuzvk9vfrxyl8l2ggcqI.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.