BAŞKAN ADIGÜZEL SAHA DENETİMLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN ADIGÜZEL SAHA DENETİMLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, ilçenin sorunlarının tespit edilip hızlı şekilde çözülebilmesi için hafta sonları da ara vermeden saha denetimlerine devam ediyor. Hafta sonu boyunca mahalleleri gezen Başkan Onursal Adıgüzel, Belediyenin gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceledi.

Saha denetimleri esnasında Ataşehirli vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Onursal Adıgüzel, vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyerek yapılması gerekenlerin ivedilikle gerçekleştirileceğinin sözünü verdi.  

Saha çalışması sırasında gözlemlediği sorunları, eksiklikleri ve acil yapılması gerekenleri tek tek not alan Başkan Onursal Adıgüzel, vatandaşların görüşünü önemseyerek çözüm üreteceklerini ifade etti. 

Ataşehir halkı için belediye hizmet ve çalışmalarının aralıksız süreceği mesajını veren Başkan Onursal Adıgüzel; ilçedeki sokakların tertemiz bir hale getirilmesi, yeşil alanların korunup artırılması ve her mahalleye eşit hizmet ulaştırılması için büyük gayret içerisinde olduklarını dile getirdi.  

Denetimlere kısa bir ara vererek Belediye Başkanlığı görevindeki ilk nikâhını da kıyan Başkan Onursal Adıgüzel, hayatlarını birleştiren Fatma ve Emin çiftine mutluluklar diledi.   

ujvnyIgyrodhemz49ja20tr1.jpg

yg0canIx7ld9df5ck1jvzlbe.jpg

sduc63vykgd4xiruv2gpwqxb.jpg

rcc1gjx3yei9out2rytm0xqI.jpg

how6ae1uljg0tbexl2jwvgbh.jpg

lgnpwaykcbjy2w0mzsr31k65.jpg

frkes6xyjcxvt9zdnut1874b.jpg

dl5uxpxv8wzoq4ababoy0lqe.jpg

t50pdiqrokbfod9a8qn1zvym.jpg

vigtmnwz97xn6a0l4dbkrqhu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.